за нас

Jinjiang honghui автомобилни части производство ко оод, създадена през 2003 г., което е високо ново технологично предприятие с развитие, производство, продажби и обслужване. Ние произвеждаме главно всички видове камион универсален съвместен монтаж и диференциален паяк. С заемащата площ от 20 декара, компанията притежава повече от 200 служители и подови настилки от 20 000 m². Годишната продукция 4 милиони парчета. Ние сме един от най-големите производители сред универсалната индустрия за съвместно сглобяване на камиони в китай.

Виж повече

новини

Характеристики и предимства на паяк комплект универсална става

Универсалната съвместна паяк комплект е критичен компонент на задвижващите механизми в широк спектър от автомобилно, промишлено и селскостопанско оборудване. Този тип свързване осигурява гъвкавост и пренос на въртящ момент, като същевременно компенсира несъответствието между въртящите се валове.


Разгледайте ролята на диференциални хищи предавки в cast & ковани

В областта на автомобилното инженерство диференциалните скорости на паяк в cast & forged играе критична роля за позволяване на гладки завои и позволяване на колелата да се въртят с различни скорости.


Как да инсталирате универсалната съвместна правилно

За да се гарантира постоянната ъглова скорост на въртящото се движение и синхронното въртене между главния и задвижвания валове, трябва да се използва двойно кръстосано универсално съединение или две единични кръстосани универсални съединения в комбинация, и отговарят на трите условия;


Разширителната втулка е консервативен основен елемент, широко използван в комбинацията от големи товарни машини в новите домашни машини днес. В комбинацията от колелото и вала, плъзгащата се втулка на съединителя е налягането, генерирано между съдържащите повърхности чрез затягане на яката гайка без ключове, която завършва прехвърлянето на товара с триене.


Виж повече