OM OS

Denne forordning træder i kraft dagen efter offentliggørelsen i Den Europæiske Unions Tidende. Ltd etableret i 2003, som er en ny teknologisk virksomhed med udvikling, fremstilling, salg og service. Vi producerer hovedsagelig alle former for lastbil universel fælles samling og differential edderkop. Med besættelsesareal på 20 hektar besidder virksomheden mere end 200 medarbejdere og en flok på 20.000 råd. Den årlige produktion 4 millioner stykker. Vi er en af de største producenter blandt lastbil universelle fælles samling industri i Kina.

Se mere

NYHEDER

Funktioner og fordele ved edderkop sæt universelle fællest

2023-09-12 Se mere

Udforsk rollen som differentiale edderkop gears i Cast & Forged.

I området for automobilteknik, Differential edderkop gear i Cast & Forged spiller en afgørende rolle i at muliggøre glatte drejninger og tillade hjulene til at rotere. ved forskellige hastigheder.

2023-09-12 Se mere

Sådan installeres det universelle fælles korrekt

For at sikre den roterende bevægelses konstante vinkelhastighed og den synkrone rotation mellem de vigtigste og de drevne aksler, Der bør anvendes et dobbelt kryds universelt fælles eller to enkelte universelle fællesskaber i kombination og opfylde de tre betingelser.

2021-12-07 Se mere

2021-12-07 Se mere

Se mere