Πληροφορίες για τη

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Εξερευνήστε το ρόλο των διαφορικών εργαλείων αράχνης στο Cast & Forged.

Στο βασίλειο της αυτοκινητοβιομηχανικής, η διαφορική αράχνη εργαλεία σε Cast & Σφυρηλατήριο παίζει κρίσιμο ρόλο στην επιτρέποντας ομαλές στροφές και επιτρέποντας τους τροχούς να περιστρέφει με διαφορετικές ταχύτητες.


Εισαγωγή σε διαφορικές εργαλείες αράχνης σε χυτό & σφυρηλάτης

Τα διαφορετικά εργαλεία αράχνης σε Cast & Φορητή είναι ένα κρίσιμο συστατικό των σύγχρονων διαφορικών αυτοκινήτων. Η διαφορική παίζει κρίσιμο ρόλο στη λειτουργία του οχήματος, επιτρέποντας στους τροχούς να περιστρέφονται σε διαφορετικές ταχύτητες διατηρώντας την κατάλληλη κατανομή ισχύος.


Πώς να εγκαταστήσετε σωστά το καθολικό κοινό

Για να εξασφαλιστεί η σταθερή γωνιακή ταχύτητα της περιστροφικής κίνησης και η συγχρονική περιστροφή μεταξύ του κύριου και των κινούμενων άξονων, θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό μια διπλή παγκόσμια άρθρωση ή δύο μονά διασταυρούμενες καθολικές αρθρώσεις και να πληρούνται οι τρεις προϋποθέσεις·


Το μανίκι επέκτασης είναι ένα συντηρητικό βασικό στοιχείο που χρησιμοποιείται ευρέως στον συνδυασμό μεγάλων μηχανών φορτίου στα νέα οικιακά μηχανήματα σήμερα - Ναι. Στο συνδυασμό του τροχού και του άξονα, το μανίκι επέκτασης ζεύξης είναι η πίεση που δημιουργείται μεταξύ των περιεχόμενων επιφανειών με σφίγγιση των καρπών υψηλής αντοχής Α κλειδιά κοινή εγκατάσταση που ολοκληρώνει τη μεταφορά φορτίου με τριβή.


Δείτε περισσότερα