TIETOJA

Jinjiang Honghui Automobile Parts Manufacture Co, Ltd perustettiin vuonna 2003, joka on uusi teknologiayritys, jolla on kehitys, valmistus, myynti ja palvelu. Tuotamme lähinnä kaikenlaisia kuorma universaali yhteisen kokoonpanon ja differentiaalihämähäkki. 20 hehtaarin miehityspinta-alalla yhtiöllä on yli 200 työntekijää ja 20 000 hehtaaria. Vuosituotanto 4 miljoonaa kappaletta. Olemme yksi suurimmista valmistajista joukossa kuorma universaali yhteisen kokoonpano teollisuuden Kiinassa.

Katso lisää

UUTISET

Hämähäkkipaketti yleisliitto on ratkaisevan tärkeä osa ajoneuvot laajan valikoiman autoteollisuus, teollisuus, ja maatalousvälineet. Tämän tyyppinen kytkiminen tarjoaa joustavuutta ja vääntömomentti kompensoi samalla eroa pyörivien akselien välillä.

2023-09-12 Katso lisää

Tutustu erotushämähäkkivaihteiden rooli Cast & Forged:ssa

Autotekniikan alueella, erilaiset hämähäkki vaihteet Cast & Forged on ratkaiseva rooli mahdollistaa sileä käännökset ja mahdollistaa pyörät pyöriä eri nopeuksilla.

2023-09-12 Katso lisää

Kuinka universaalin asentaa oikein?

Varmistaakseen pyörivän liikkeen vakiintuvan kulmien nopeuden ja pää- ja ohjattujen akselien välisen synkronin kierron, yhdessä olisi käytettävä kaksoisristin yleisliitoksia tai kaksi yksittäistä yleisliitoksia ja täytettävä nämä kolme ehtoa;

2021-12-07 Katso lisää

2021-12-07 Katso lisää

Katso lisää