O NAMA

U skladu s člankom 4. stavkom 1. Ltd osnovana 2003., što je visoko-novo-tehnološko poduzeće s razvojem, proizvodnjom, prodajom i uslugom. Mi uglavnom proizvodimo sve vrste kamiona univerzalni skup skup i diferencijalni pauk. Sa okupacijskom površinom od 20 hektara, tvrtka posjeduje više od 200 zaposlenih i floorad od 20.000 r. Godišnja proizvodnja 4 milijuna komada. Mi smo jedan od najvećih proizvođača među kamion univerzalni zajednički skup industrija u Kini.

vidi više

VIJESTI

Karakteristike i prednosti paukove opreme univerzalnog zgloba

Pauk komplet univerzalni zglob je kritična komponenta drivetrains u širokom rasponu automobila, industrijskih, i poljoprivredna oprema. Ovaj tip spojnice osigurava fleksibilnost i prijenos zakretnog momenta, a kompenzirajući pogrešno usklađivanje između rotirajućih okreta.

2023-09-12 vidi više

Istražite ulogu diferencijalnih paukova

U carstvu automobilskog inženjeringa, Diferencijalni paukovi Razlièitim brzinama.

2023-09-12 vidi više

Uvod u diferencijalne paukove zupčanice u Cast & Forgede

Diferencijalni paukovi Diferencijal igra ključnu ulogu u funkcioniranju vozila, dozvoljavajući kotačima da se rotiraju različitim brzinama i održavajući pravilnu distribuciju energije.

2023-09-07 vidi više

Kako ispravno instalirati univerzalni spoj

Kako bi se osigurala konstantna kutna brzina rotacijskog kretanja i sinkrona rotacija između glavnih i pogonjenih otvora, dvostruki univerzalni zglob ili dva univerzalna križna zgloba treba koristiti u kombinaciji i ispunjavati tri uvjeta;

2021-12-07 vidi više

Novi tip mehanički bazni dijelov širenja rukava

Proširenje rukava je konzervativni osnovni element koji se široko koristi u kombinaciji velikih opterećenja u novim domaćim strojevima danas. -U redu. U kombinaciji kotača i otvora, prošireni rukav za spojnicu je tlak koji se stvori između sadržećih površina stezanjem visokog čvrstog oraha A tipke zajednička instalacija koja dovršava prijenos opterećenja trenje.

2021-12-07 vidi više

vidi više