за нас

Џинџин Хонгуи Хонгуи автомобилс Manufacture Co., Линдот формира во 2003 година, кој претставува висока нова технологија со развојот, произведување, продажба и служба. Ние главно произведуваме секакви видови камионски заеднички собир и диференцијален пајак. Со околината на околина од 20 хектари, претпријатието поседува повеќе од 200 вработени и поплав од 20.000 ㎡. Годишниот излез 4 милиони парчиња. Ние сме еден од најголемите производители меѓу универзалната заедничка индустрија во Кина.

Гледај Повеќе

Вести

Истражувај ја улогата на разликата на пајаците во каст и форми

Во кралството на автомобилското инженерство, Диференциалните пајаци во каст и изградба играат клучна улога во овозможување на мазни свртувања и дозволување на тркалата да се ротираат. со различни брзини.


За да се обезбеди константна агуларна брзина на ротираната движење и синхронна ротација помеѓу главните и водените брзини, Двојниот универзален заеднички крстови или два универзални зглоби треба да се користат во комбинација и да ги исполнат трите услови;


Ракавата за проширување е конзервативно основен елемент кој се користи во комбинација на големи машини за товар во новата домашна машина денес. Еј. Во комбинацијата на тркалото и обезбедувањето, Ракавото за експонирање е притисокот кој е генериран меѓу површините со потсврдувајќи ги клучевите од висока силна орева заеднички инсталација која го завршува преносот со фризура.


Гледај Повеќе