TENTANG KAMI

melihat lebih banyak

BERITA

Ciri-ciri dan faedah bersama spider kit universal

Spider kit universal joint adalah komponen kritikal drivetrains dalam pelbagai peralatan automotif, perindustrian, dan pertanian. Gandingan jenis ini menyediakan fleksibiliti dan pemindahan tork sambil memberi pampasan bagi misalignment antara aci berputar.


Terokai peranan gear labah-labah yang berbeza dalam lakonan & palsu

Dalam bidang kejuruteraan automotif, gear labah-labah yang berbeza dalam lakonan & palsu memainkan peranan penting dalam membolehkan giliran lancar dan membolehkan roda berputar pada kelajuan yang berbeza.


Pengenalan kepada gear labah-labah yang berbeza dalam lakonan & palsu


Bagaimana untuk memasang bersama sejagat dengan betul

Untuk memastikan halaju sudut berterusan gerakan berputar dan putaran segerak antara utama dan aci yang didorong, sendi sejagat salib berganda atau dua sendi sejagat tunggal harus digunakan dalam kombinasi, dan memenuhi tiga syarat;


Jenis baru mekanikal asas bahagian pengembangan lengan

Lengan pengembangan adalah elemen asas konservatif yang digunakan secara meluas dalam gabungan mesin beban besar dalam jentera domestik baru hari ini. Dalam gabungan roda dan aci, lengan pengembangan gandingan adalah tekanan yang dihasilkan di antara permukaan yang mengandungi dengan mengetatkan kacang kekuatan tinggi pemasangan bersama tanpa kunci yang melengkapkan pemindahan beban dengan geseran.


melihat lebih banyak