OVER

Jinjiang Honghui Automobile Parts Manufacture Co., Ltd opgericht in 2003, dat is een high-new technologie onderneming met ontwikkeling, productie, verkoop en service. Wij produceren voornamelijk allerlei soorten vrachtwagen universele gezamenlijke assemblage en differentiële spin. Met de bezettende oppervlakte van 20 acres, bezit het bedrijf meer dan 200 werknemers en een floorage van 20.000 hectare. De jaarlijkse output 4 miljoenen stukken. Wij zijn een van de grootste fabrikanten onder de universele gezamenlijke assemblageindustrie van vrachtwagens in China.

Bekijk meer

NIEUWS

Kenmerken en voordelen van de spider kit universele gewricht

De universele verbinding van de spider kit is een cruciaal onderdeel van aandrijflijnen in een breed scala van auto-, industriële en landbouwapparatuur. Dit type koppeling biedt flexibiliteit en koppeloverdracht, terwijl een verkeerde uitlijning tussen roterende assen wordt gecompenseerd.

2023-09-12 Bekijk meer

Ontdek de rol van differentiële spintandwielen in Cast & Forged

Op het gebied van autotechniek spelen de differentiële spintandwielen in Cast & Forged een cruciale rol bij het mogelijk maken van soepele bochten en het laten draaien van de wielen met verschillende snelheden.

2023-09-12 Bekijk meer

Inleiding tot differentiële spintandwielen in Cast & Gesmeed

Differentiële spintandwielen in Cast & Forged zijn een cruciaal onderdeel van moderne autodifferentiëlen. Het differentieel speelt een cruciale rol bij het functioneren van de aandrijflijn van een voertuig, waardoor de wielen met verschillende snelheden kunnen draaien terwijl de juiste stroomverdeling behouden blijft.

2023-09-07 Bekijk meer

Hoe de universele verbinding correct te installeren

Om de constante hoeksnelheid van de roterende beweging en de synchrone rotatie tussen de hoofd-en de aangedreven assen te verzekeren, moeten een dubbele kruisverbinding of twee enkele kruisverbindingen in combinatie worden gebruikt en voldoen aan de drie voorwaarden;

2021-12-07 Bekijk meer

Nieuwe type mechanische basisdeel expansiehuls

De uitbreidingskoker is een conservatief basiselement dat veel wordt gebruikt in de combinatie van grote ladingsmachines in de nieuwe binnenlandse machines van vandaag. In de combinatie van het wiel en de as is de expansiehuls van de koppeling de druk die wordt gegenereerd tussen de bevattende oppervlakken door de hogesterktemoer A keyless joint-installatie aan te spannen die de belastingsoverdracht met wrijving voltooit.

2021-12-07 Bekijk meer

Bekijk meer