DESPRE

Prin urmare, Comisia concluzionează că, în cazul în care acestea nu sunt îndeplinite condițiile prevăzute la articolul 4 alineatul (2) din regulamentul de bază. Ltd înființată în 2003, care este o întreprindere tehnologică nouă cu dezvoltare, producție, vânzări și servicii. Noi producem în principal toate tipurile de camion universal de asamblare comun și păianjen diferențial. Cu o suprafaţă de 20 de acri, compania deţine peste 200 de angajaţi şi o floorajă de 20.000 de acri. Producţia anuală 4 milioane de piese. Suntem unul dintre cei mai mari producători printre industria de asamblare comună de camioane universale din China.

Vezi mai mult

INFORMARE

Caracteristici si beneficii ale articulatiilor universale

Joint-ul universal păianjen este o componentă critică a drivetrains într-o gamă largă de auto, industrial, și echipamente agricole. Acest tip de cuplare oferă flexibilitate și transferul cuplului în același timp compensează nealignările între arborele rotative.

2023-09-12 Vezi mai mult

Explorați rolul uneltelor diferențiale de păianjen în Cast & Forged.

În domeniul ingineriei auto, angrenajele diferențiale paianjen din Cast & Forged joacă un rol esențial în permițând turnuri netede și permițând roțile să se rotească. la viteze diferite.

2023-09-12 Vezi mai mult

Introducere la uneltele diferenţiale de păianjen în Cast & Forged.

Echipamentele diferențiale de păianjen în Cast & Forged sunt o componentă critică a diferențiilor moderne de automobile. Diferenţialul joacă un rol crucial în funcţionarea unui vehicul, permițând roților să se rotească la viteze diferite, menținând în același timp distribuția corespunzătoare de putere.

2023-09-07 Vezi mai mult

Cum se instalează corect articulația universală

Pentru a asigura viteza unghiulară constantă a mișcării rotative și a rotației sincrone între arborele principale și cele conduse; trebuie utilizate în combinație o comună universală dublă sau două articulații universale încrucișate și îndeplinesc cele trei condiții;

2021-12-07 Vezi mai mult

Maneca de expansiune este un element de bază conservator utilizat pe scară largă în combinația de mașini de încărcare mari în noile mașini domestice astăzi. Y... În combinația dintre roată și arbore, manșul de expansiune de cuplare este presiunea generată între suprafețele care conțin prin strângerea piuliței de înaltă rezistență A cheile instalație comună care completează transferul de încărcare cu frecare.

2021-12-07 Vezi mai mult

Vezi mai mult