O NAS

Družba Jinjiang Honghui, Ltd, ustanovljen leta 2003, ki je visoko novo tehnološko podjetje z razvojem, proizvodnjo, prodajo in storitvami. Proizvajamo predvsem vse vrste tovornjakov univerzalni skupni skupni zbirki in diferencijalni pajek. Z območjem za okupacijo 20 hektarov ima podjetje več kot 200 zaposlenih in ret 20.000. Letna proizvodnja 4 milijone kosov. Smo eden izmed največjih proizvajalcev med univerzalno industrijo tovornjakov skupnega sestavljanja na Kitajskem.

Poglej več

NOVICE

Značilnosti in prednosti pajkovega kompleta univerzalnega sklepa

Pajki komplet univerzalni sklep je ključna sestavina pogonov v širokem paletu avtomobilskih, industrijskih, in kmetijska oprema. Ta vrsta spenja zagotavlja prilagodljivost in prenos navora, hkrati pa kompenzira nepravilno usklajevanje med vrtečimi gredi.

2023-09-12 Poglej več

Raziščite vlogo diferencičnih zobnikov v Cast & Forged.

V področju avtomobilskega inženiringa, diferencijalne zobne zobnice v Cast & Forged igra ključno vlogo pri omogočanju gladkih obratov in omogočanju kolesa, da se vrti. pri različnih hitrostih.

2023-09-12 Poglej več

Uvod v različne zobne zobne zobne zobne zobne zobne zobe

Diferenčne zobne zobne zobe v Cast & Forged so ključna sestavina sodobnih avtomobilskih razlik. Razlika igra ključno vlogo pri delovanju vozila, omogoča, da se kolesi vrtijo pri različnih hitrostih, hkrati pa ohranja pravilno porazdelitev energije.

2023-09-07 Poglej več

Kako pravilno namestiti univerzalno združenje

Za zagotovitev konstantne kotne hitrosti rotacijskega gibanja in sinhrone vrtenja med glavnimi in pogonskimi gredi, v kombinaciji je treba uporabiti dvojni univerzalni sklep ali dva enojna križna univerzalna sklepa in izpolnjevati tri pogoje;

2021-12-07 Poglej več

Razširjeni rokav je konservativni osnovni element, ki se pogosto uporablja pri kombinaciji velikih obremenitvenih strojev v novih gospodinjskih strojih danes v novih gospodinjskih strojih -Kaj? V kombinaciji kolesa in greda raztezni rokek za spenjanje je tlak, ki nastane med vsebujejočimi površinami z zategovanjem visoko trdnostih matica skupna namestitev, ki dopolnjuje prenos obremenitve s trenje.

2021-12-07 Poglej več

Poglej več