Rreth nesh

Jinjiang Honghui Automobile Motors Manufacture Co., Ltd u ngrit në 2003, e cila është një ndërmarrje e re teknologjike me zhvillimin, Prodhimin, shitjen dhe Shërbimin. Ne kryesisht prodhojmë të gjitha llojet e kamionit të përbashkët dhe merimanga dalluese. Me zonën e pushtuar prej 20 hektarë, kompania zotëron më shumë se 200 punonjës dhe një dyshim prej 20,000 ㎡. Projtimi vjetor 4 milionë pjesë. Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj midis industrisë së përbashkët të kamionit në Kinë.

Shih më shumë

Lajme

Veçoritë dhe përfitimet e përbashkët universale të merimangës

2023-09-12 Shih më shumë

Shqyrtoni rolin e pajisjeve dalluese të merimangës në Cast & Forged.

Në fushën e inxhinierisë automotive, Gjurmët dalluese të merimangës në Cast & Forged luajnë një rol kritik në mundësinë e kthesave të buta dhe lejoni rrotat të rrotat me shpejtësi të ndryshme.

2023-09-12 Shih më shumë

2023-09-07 Shih më shumë

Si të instalohet e përbashkët universal si korrekt

Për të siguruar shpejtësinë e vazhdueshme të lëvizjes rrotullore dhe rotacionin sinkron midis shafteve kryesore dhe të nxitura, Një përbashkët e dyfishtë universale kryqi duhet të përdoren në kombinim dhe të përmbushen tri kushtet;

2021-12-07 Shih më shumë

Mëngja e zgjerimit është një element bazë konservativ që përdoret gjerësisht në kombinimin e makinerive të mëdha të ngarkesave në makinerinë e re të vendas sot Ay. Në kombinimin e rrotës dhe kashit, Mëngja e zgjerimit e bashkëpunimit është presioni i prodhuar midis sipërfaqeve që përmban sipërfaqe duke ngushtuar çelësat me forcë të lartë A. instalimi i përbashkët që përfundon transferimin ngarkuar me fërkim.

2021-12-07 Shih më shumë

Shih më shumë