OM

Denna förordning träder i kraft den tjugonde dagen efter det att den har offentliggjorts i Europeiska unionens officiella tidning. Ltd grundades 2003, som är ett företag inom högteknologi med utveckling, tillverkning, försäljning och service. Vi producerar främst alla typer av lastbil universella gemensam montering och differential spindel. Med en ockupationsyta på 20 hektar besitter företaget mer än 200 anställda och ett golv om 20.000 råd. Den årliga produktionen 4 miljoner stycken. Vi är en av de största tillverkarna bland lastbil universell gemensam sammansättning industri i Kina.

visa mer

PRESSRUM

Spider kit universell joint är en viktig del av drivetrains i ett brett utbud av fordon, industri, och jordbruksutrustning. Denna typ av koppling ger flexibilitet och vridmomentöverföring samtidigt som den kompenserar för feljustering mellan roterande axlar.

2023-09-12 visa mer

Utforska rollen av differential spindelväxlar i Cast & Forgede

I området fordonsteknik, differential spindelväxlar i Cast & Forged spelar en avgörande roll för att möjliggöra smidiga varv och tillåta hjulen att rotera vid olika hastigheter.

2023-09-12 visa mer

Introduktion till differentierade spindelväxlar i Cast & Forgede

Differentiella spindelväxlar i Cast & Forged är en kritisk komponent i moderna fordonsdifferentialer. Skillnaden spelar en avgörande roll i driften av ett fordons drivkraft, Det gör att hjulen roterar med olika hastigheter och samtidigt bibehåller korrekt kraftfördelning.

2023-09-07 visa mer

Hur man installerar den universala gemensamma riktigt

För att säkerställa den roterande rörelsens konstanta vinkelhastighet och den synkrona rotationen mellan de huvud- och de drivna axlarna, En dubbelkors- universalled eller två enskilda allmänna korsförbindelser bör användas i kombination och uppfylla de tre villkoren.

2021-12-07 visa mer

2021-12-07 visa mer

visa mer